Guides

Elgiganten.dk elektronik, isenkram, køkkengrej

Elgiganten.dk tilbyder især et kæmpe udvalg inden for elektronik. Du finder både spillekonsoller, computere, mobiltelefoner og Tv-apparater. Desuden  et bredt sortiment af elektriske apparater til køkken og personlig hygiejne, samt naturligvis alt til belysning i din bolig. Her er alt elektrisk til daglig brug.

Foruden alt det elektroniske udstyr, især til din bolig, har elgiganten.dk et stort sortiment af isenkram i bredere forstand. Igen gælder det først og fremmest indretningen af dit hjem. Til køkkenet finder du for eksempel køkkenvaske, vandhaner, skabe samt mange detaljer som hængsler, greb, lister, skuffer, hylder og mere til. Du kan etablere et nyt køkken med udvalget hos Elgiganten, og du kan få gratis rådgivning.

I forbindelse med etablering af nyt køkken i dit hjem kan du bestille en gratis ‘tegnetime’ hos Elgiganten. Du booker et møde i en af Elgigantens fysiske butikker, hvor du får kompetent rådgivning om den bedst mulige indretning af dit køkken. Mødet er uforpligtende og altså gratis. Bryggers kan også inkluderes i mødet.

Netop til indretning af køkken og bryggers har det velkendte brand, en masse elektriske apparater, der for de fleste er uundværlige. Komfurer, køleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner. Hertil kommer naturligvis de mindre elektriske hjælpemidler i køkkenet som brødristere, kaffemaskiner, blendere og meget mere.

Elgiganten har et bredt udvalg af elektronik produkter

Til din og familiens personlige pleje tilbyder Elgiganten er bredt udvalg af hårtørrere, elektriske tandbørster, skægtrimmere, termometre, varmepuder og mere til. Apparater til babyer tilbydes ligeledes i pænt udvalg, som babyalarmer, sterilisatorer til sutteflasker, flaskevarmere. Hertil en del ting, der ikke er elektriske, for eksempel en manuel brystpumpe til den nybagte mor, og en kurv med lagen og dække til babyen.

Det meste hos Elgiganten er naturligvis elektrisk. Samtidig supplerer de med mange praktiske, endda underholdende ting, hvortil der ikke skal sættes ledninger. Det gælder eksempelvis også i kategorien  ‘Hobby og kreativitet’, hvor du finder masser af gode sager til både børn og voksne.

Alt fra tuschpenne, over vægdekorationer til børneværelset, til godt grej til voksne i alle aldre. Her er notesbøger, dokumentmapper, forstørrelsesglas, rustfri passer, og mere til. Foruden disse ‘akustiske’ varer indeholder ‘Hobby og kreativitet’ naturligvis desuden elektronik, fra regnemaskiner til loddejern.

Hertil kommer, at kategorien ‘Hobby og kreativitet’ er en underkategori til den langt større hovedkategori ‘Legetøj og hobby’. Her finder du blandt andet fjernstyrede biler, tog, skibe, droner, og el-løbehjul.  Hertil kommer, at ‘Foto & Video’ er en hovedkategori for sig, hvor du også finder doner, overvågningskameraer, kikkerter samt naturligvis et stort udvalg af kameraer, både digitale, analoge, video. Det hele er her.

Videre i sortimentet til fritidsaktiviteter finder du en masse gear til fitness, løb og træning generelt. Her er et flot udvalg af smartwatches, sportsure, aktivitetsure samt el-løbehjul og løbebånd. Som i de fleste kategorier finder du også her ting, der ikke er elektriske, for eksempel oppustelige surfbrætter.

Hvad enten du leder efter noget til boligindretning, personlig hygiejne, hobby og fritid finder du en masse gode ting hos Elgiganten. Produkterne er altid af god kvalitet, og priserne er klart konkurrencedygtige. Det største udvalg findes inden for elektronik, samtidig er her en masse andre gode sager, både praktisk og til sjov og fornøjelse. Elgiganten har foruden webshoppen også 39 fysiske butikker over hele landet.