IT

Hvad tilbyder Norton antivirus

Norton antivirus tilbydes i fire varianter i forskellige prisklasser. De tre topmodeller inkluderer VPN. Der er 60-dages returret på alle modeller. Norton har udviklet sig til et af de stærkeste antivirus produkter på markedet. Godt nok virker prisniveauet umiddelbart højere end flere af konkurrenternes, men reelt er det ikke tilfældet. Du får nemlig noget for pengene, og så har Norton samtidig slagtilbud.

VPN inkluderet i tre af løsningerne

Hvis du vil have det hele, må du som regel også betale for det hele. Dette gælder også for Norton, hvor de reelle priser for de store pakker er ret høje. Men ser du hos andre udbydere af antivirus, er VPN ofte en ekstra ting, der skal betales for separat. Hos Norton er VPN inkluderet, undtaget i den billigste løsning.

Prisbelønnet forældrekontrol

Men også andre funktioner som Nortons prisbelønnede forældrekontrol, deres store lagerplads i skyen, den ubegrænsede adgang til data for VPN, og mere til, er alt sammen med til at retfærdiggøre en pris, der ligger i den højere ende. Det er rimeligt, at pris og kvalitet følges ad. Er dette så tilfældet for Norton?

Kampagnetilbud

Faktisk er Nortons kampagnetilbud urimeligt billige. Du kan med det nugældende tilbud (starten af 2021) få Nortons topmodel, Norton 360 Premium, for 599 kr. for 1 års abonnement. Med lidt hurtig hovedregning: 50 kr. om måneden for, hvad der sandsynligvis er markedets bedste antivirus, inklusive VPN. Hvor ellers får du antivirus og VPN af høj kvalitet for sammenlagt en halvtredser pr. måned?

OK. Efter det første år stiger abonnementsprisen så til 929 kr. for 1 års abonnement. Altså en 78 kr. om måneden. For Nortons topmodel, antivirus og VPN sammenlagt. Dette er i den høje ende af markedet, men du får altså kvalitet for pengene. Og i øvrigt har du lov til at opsige abonnementet efter det første år.

De fire modeller

Hvad består de fire modeller Norton antivirus af, og hvad koster den enkelte løsning? Her en oversigt:

  1. Norton Antivirus Plus: 299 kr. for 1 års abonnement, kampagnepris: 199 kr. første år. Abonnementet dækker 1 computer, PC eller Mac. 2 GB lagerplads for Cloudbackup
  2. Norton 360 Standard: 629 kr. for 1 års abonnement, kampagnepris: 369 kr. første år. Abonnementet dækker 1 enhed, der kan være PC, Mac, smartphone eller tablet, 10 GB lagerplads for Cloudbackup, VPN inkluderet
  3. Norton 360 Deluxe: 829 kr. for 1 års abonnement, kampagnepris: 519 kr. det første år. Abonnementet dækker 5 enheder, der kan være PC, Mac, smartphone og tablet, 50 GB lagerplads for Cloudbackup, VPN inkluderet
  4. Norton 360 Premium:  929 kr. for 1 års abonnement, kampagnepris: 599 kr. første år. Abonnementet dækker 10 enheder – PC’er, Mac’er, smartphones, tablets, 75 GB lagerplads for Cloudbackup, VPN inkluderet

Garanti for 100% effektiv antivirus

Norton antivirus giver en garanti. Hvis din enhed inficeres med virus, får du pengene tilbage. Sådan. Man skal være rimelig sikker på sig selv for at give en sådan garanti. Ikke mange udbydere af antivirus tør binde an med at love pengene tilbage, hvis ikke systemet fungerer 100%. Norton tør binde an med dette.

60-dages pengene-tilbage-garanti

Desuden får du som nævnt en 60-dages pengene-tilbage-garanti for enhver af de fire løsninger, og du kan opsige dit abonnement til udgangen af et år, hvis ikke du vil fortsætte med automatisk fornyelse. Altså risikerer du ikke meget her. Du kan prøve Norton antivirus i to måneder uden risiko på Bredbånd.dk, og du kan opsige abonnementet til kampagnepris til udgangen af året, hvis du mod forventning ikke er tilfreds.

Meget for pengene

Der er imidlertid store chancer for, at du vil blive tilfreds. Systemet er meget brugervenligt, du får store mængder lagerplads til backup, du får garanti for, at antivirussen virker 100%, og til de dyrere modeller får du sikret flere enheder, og du får VPN inkluderet. Du får meget for pengene.