Motion

Test af Fusion løbetøj og løbejakker

Lad ikke et par regndråber forhindre dig i at opnå dine mål.
Den kommende vejrudsigt, melder om delvis skyet med 100 procent chance for regn og men det skal ikke påvirke din daglige løbetræning. Med det det nyeste Fusion løbetøj, har du ingen undskyldninger. Selv i regnvejr, kan du vælge en af deres mange modeller af løbejakker. Vi har undersøgt nogle af de bedste muligheder, der kan gøre din løbetur lidt sjovere. For de fleste af os, så skal der en stærk vilje til, for at løbetræne i øsende regnvejr.

Hvordan man klæder sig i regnfuldt løb?

En regnvejr er som en tur til vandlandet. Uanset hvor hårdt du prøver at holde dig tør, bliver du våd – men det kan være en del af det sjove. Dette betyder dog ikke, at din løbetur i regnen skal efterlade dig gennemblødt. Det rigtige gear kan redde dig. Her er vores bedste råd, som holder dig kørende til den kommende vinter.

Hold regnen væk fra dine øjne

At bære noget med en kant, er en af ​​de bedste måder at holde regnen væk fra dine øjne. Ved kolde, regnfulde løbeture til dig i 30’erne eller 40’erne, så kan du overveje at købet et pandebånd så du holder varmen. En vandtæt hue hjælper med at holde hovedet varmt og tørt. Hvis du ikke har noget imod et farmor look, kan du endda skubbe en badehætte over din hat eller visir (sjovt, men effektivt).

Vandafvisende træningstøj – Virker det?

Vil du gerne løbetræne, cykle, eller generelt bare træne selvom det regner, uden du føler en ekstra vægt grundet vådt træningstøj? På hjemmesiden Sportskompagniet.dk, finder du et stort udvalg af sportsudstyr og træningstøj.

Vandafvisende er et tyndt, vandafvisende lag mellem dig og regnen, men der vil efter noget tid, sive lidt vand igennem. Det afhænger af hvor meget nedbør der falder under din løbetur.

Vandtæt er en vandtæt jakke, som er mere modstandsdygtig over for fugt, selv under lange løbeture og kraftigt regnvejr. Nogle gange kan du se en jakkes vandtæthed repræsenteret i enheder: 10K / 10K, 15K / 15K eller 20K / 20K. Ved hjælp af 10K / 10K som et eksempel repræsenterer det første tal 10.000 mm vand pr. Kvadrat tomme udefra, som kappen kan modstå. Den anden 10K angiver de 10.000 gram vanddamp pr. Kvadratmeter, som jakken kan frigøre indefra. En 10K / 10K jakke er bedst til mild regn, hvorimod en 20K / 20K rating betyder, at tøjet beskytter dig mod regn fra Niagara Falls-lignende.